Uutiset

TÄRKEÄÄ TIETOA: Kaikki kesän 2020 näytökset on peruttu

Kiinnitetty artikkeli
Päivitetty 26.3.2020 klo 17.58


Arvoisa asiakkaamme,
Valitettavasti joudumme siirtämään kesän 2020 Miehen kylkiluu-näytökset kesälle 2022.

Haluamme tuottaa Sinulle laadukkaita näytelmiä, ja valittettavasti emme pystyisi takaamaan tätä tänä kesänä kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Ei kuitenkaan vaivuta synkkyyteen! Ensi kesänä näemme ohjelmistossa kirjoituskilpailumme voittajan.

Jos olet jo ehtinyt hankkimaan liput tämän kesän näytelmään, otamme sinuun yhteyttä rahojen palauttamiseksi.

Terveisin:
Krekilän Myllyn Kesäteatterin väki

Lippujen palautus hyvässä mallissa

Kesäteatterin hallitus teki torstaina päätöksen peruttaa kaikki näytökset kesältä 2020 ja siirtää ne kesään 2022. Kirjoituskilpailun voittajan näytelmä esitetään kesällä 2021.

Olemme lähettäneet lippujen palautusta koskevan sähköpostin kaikille, jotka ovat ostaneet lippunsa nettilippu.fi-osoitteesta. Jos et saanut sähköpostia, ota yhteyttä info@krekila.fi.

Roolitustilaisuus ensi kesän näytelmään 11.1.2020

Krekilän Myllyn kesäteatteriin näyttelemään ja teatteria tekemään kesällä 2020!

Krekilän Myllyn kesäteatterin vuoden 2020 näytelmä on Maria Jotunin kirjoittama sydämellinen komedia ”Miehen kylkiluu”. Sovitus: Lasse Lindeman Ohjaus: Mikko Rantanen. Sen tapahtumat sijoittuvat 1900-luvun alkupuolelle tunnelmalliseen apteekkiympäristöön ja tarina kertoo veikeästi rakkaudesta, rakkauden kaipuusta ja erilaisista lääkkeistä rakkauden saavuttamiseen.

Näytelmässä on herkullisia aikuisille suunnattuja puherooleja, 4 miestä ja 4 naista. Esitykseen on mahdollisuus dramatisoida mukaan myös muita hahmoja liikekielellisiin joukkokohtauksiin ja toki apuja tarvitaan muihinkin teatterin osa-alueisiin.

Casting (roolitustilaisuus) järjestetään lauantaina 11.1.2020 klo 13.00 Loimaan teatterilla, Juvantie 11, Loimaa.
Tilaisuudessa ohjaaja kertoo hieman näytelmästä, harjoitusaikataulusta ja tutustuu kaikkiin. Ensi-ilta on sunnuntaina 21.6.2020 ja esityskertoja on 11 kpl. Viimeinen esitys on 5.7.2020

Krekilän Myllyn kesäteatteri: www.krekila.fi

Näytelmää harjoitellaan osana Loimaan työväenopiston kurssitoimintaa. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin ilmoittaudu ripeästi mukaan: www.opistopalvelut.fi/loimaa
Mikäli et pääse ensimmäiseen tapaamiseen, ilmoittaudu kurssille mukaan ja ilmoita myös ohjaajalle: Mikko Rantanen puh 0443361314, mikranen@gmail.com
Lisätietoja ohjaajasta löydät nettisivuilta: www.dramagun.nettisivu.org

Tervetuloa viettämään hauska ja haastava kesä antoisan kesäteatteriharrastuksen parissa!