Tervetuloa kesäteatteriin!

Jotta teatterielämyksesi olisi mahdollisimman onnistunut,
kannattaa selata tämä sivu ennen saapumistasi!

Ennen saapumista

Osta liput ennakkoon tai saapuessasi teatteriin

Myymmme pääsylippuja ennakkoon osoitteessa Lippu.fi ja kesäteatterin portilla tunnin ajan ennen näytöstä. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, sillä näin varmistat pääsysi haluamaasi näytökseen. Lippuja myydään portilla tunnin ajan ennen näytöksen alkamista niin kauan kun lippuja riittää.

Pääsylippusi sisältää väliaikatarjoilun idyllisessä myllyrakennuksessa!

Neljä tapaa ostaa liput

Lippu.fi -verkkokauppa

Osta liput vaikka kotisohvalta. Monipuoliset maksutavat.

Myyntipisteestä

Lähimmät Lippu.fi:n myyntipisteet löydät Loimaan Prisman infopisteestä tai R-Kioskeilta

Soita
0600 900 900*

Lippu.fi:n asiakaspalvelu myy lippuja. Maksuvaihtoehdot mm. kortti, lasku ja MobilePay.

Kesäteatterin portilta

Myymme rajatun erän lippuja tunnin ajan ennen näytöstä.

*Lippu.fi:n myyntipuhelin: puhelun hinta 2 €/ alk. min + mpm/pvm. Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti

Saapuminen kesäteatteriin

Teatterin osoite ja etäisyydet

Kesäteatteri sijaitsee Loimaan Niinijoella Krekilän kylässä. Lähellä teatteria on tienvarsiopasteita.

Käyntiosoite:
Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Teatterilla on ilmainen parkkialue. Tilauslinja-autolla tultaessa kannattaa varata aikaa reilusti, esimerkiksi tuntia ennen näytöksen alkua. Näin linja-auto ei ruuhkauta parkkialuetta.

Näillä ilmaisilla reittiopastimilla pääset perille kesäteatteriin. Osoite on syötetty valmiiksi, kunhan vain painat linkkiä😊.

Kesäteatteri sijaitsee mutkittelevan yhdystie 2102 varrella. 9-tietä ajettaessa pääset teatterille kääntymällä Niinijoen suuntaan.

Voit tutustua teatterin tienpäähän alla olevasta Google Street View-kuvasta.

Kesäteatterin tienpää

Loimaan keskusta – 12 km
Helsinki – 167 km
Pori – 112 km
Tampere – 110 km
Turku – 58 km

Paikan päällä teatterilla

Hyödyllistä tietoa

Katsomo ja näytelmä

Näytelmän kesto ja muut tiedot
Kesän 2022 näytelmä kestää noin 2 tuntia sisältäen väliajan (20 min). Huomioithan, että kesto varmistuu myöhemmin. Katso lisää tietoja näytelmästä tästä.

Näytelmän taltiointi ja älylaitteet
Ethän lähtökohtaisesti taltioi näytelmää tekijänoikeudellisista syistä. Ennen näytelmän alkamista kerrotaan, onko näytöksen taltiointi luvallista. Toivomme, että suljet puhelimesi tai asetat sen lentotilaan ennen näytöksen alkamista.

Meidät löytää Facebookista ja Instagramista tunnuksella @krekilanmyllynkesateatteri.

Näytöksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen sattuessa (kuten näyttelijän sairastuessa) näytöksen peruuntuminen on mahdollista. Lähtökohtaisesti asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta vaihtaa liput toiseen näytökseen. Jos lippu on ostettu Lippu.fi -lipunvälityspalvelun kautta, toimitaan palautuksissa palveluehtojen mukaisesti.

Ryhmäliput korvataan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta. Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.

Liikuntaesteiset

Katsomopaikat liikuntaesteisille
Katsomossa on varattu erikseen paikat katsomon etuosassa liikuntaesteisille asiakkaillemme. Katsomon vierestä löytyy ns. stoppiramppeja mäkikatsomoon.

Voimme halutessanne varata vierestäsi paikan rampin vierestä ystäville (varattu-lappu).

Henkilökohtaiset avustajat
Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman pääsylipun teatteriin. Mahdolliset todisteet avustajan tarpeesta nopeuttavat ja selkeyttävät asiointiasi lipunmyynnissä. Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, tai omistaa pääsyoikeuden (kuten vapaalipun). Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.

Teatterialue
Teatterin alue on pääosin sorakenttää, kalliota ja puuta. Parkkialue on tilava. Katsomoon tulee kulkea loivan mäen kautta noin 140m. Lipunmyyntitiskien jälkeen on henkilökunnan parkkialue. Tarvittaessa voit kysyä liikenteenohjaajalta paikkaa henkilökunnan parkkialueelta (ns. invapaikkaa).