Hyvä tietää lipunmyynnistä
Myydäänkö lippuja paikan päällä?

Kyllä, myymme lippuja paikan päällä tunnin ajan ennen näytöksen alkamista. Voit maksaa lippuostoksesi perinteisesti käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä mobiilimaksutavoilla.

Ennakko-ostaja saa alennuksen. Miten se lunastetaan?

Loistavaa, että olet suunnitellut ostavasi lippuja ennakkoon! Nettilipun hinnat ovat alennettu valmiiksi (eli ostoskori ei enää erikseen alenna hintaa). Puhelinvarauksista ei valitettavasti saa alennusta, sillä yleensä ne maksetaan lipunmyynnissä.

Onko ryhmälipuissa ehtoja?

Kyllä. Jos olet kiinnostunut ryhmälippujen hankkimisesta, lue siitä lisää täällä 🙂

En osaa tulostaa/näyttää nettilippua. Mitä teen?

Jos et osaa tulostaa lippua tai laittaa sitä näkyviin puhelimen näytöltä, ota viimeistään vuokautta aikaisemmin yhteyttä kesäteatterimme asiakaspalveluun. Lippuja ei voida palauttaa lipunmyynnissä mahdollisen väärinkäytösten vuoksi.

Mainitsitte ylempänä Smartum- ja TYKY -maksutavoista. Mitkä niistä käyvät lippuluukulla?

Otamme vastaan lähes kaikki Smartum- ja TYKY-maksutavat, jossa on käytössä kulttuuriin oikeuttava saldo. Voit ostaa työsuhde-eduilla kerralla vain yhden lipun kerrallaan. Valitettavasti emme voi vastaanottaa Smartum Visa -kortteja. Voit kuitenkin käyttää kortin sijasta kätevää SmartumPay-mobiilisovellusta!

Hyvä tietää ennen saapumista teatteriin
Missä teatteri sijaitsee?

Teatteri sijaitsee Krekilän kylässä mutkittelevan yhdystien 2102 varrella. Kesäteatterin käyntiosoite on:

Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Kuinka paljon ihmisiä katsomoon mahtuu?

Teatterimme tuulelta suojaisaan katsomoon mahtuu noin 300 henkilöä. Paikkoja ei olla numeroitu.

Saanko taltioida näytelmän tai ottaa kuvan näyttämöstä?

Näytöksen taltiointi on tekijänoikeudellisista syistä ehdottomasti kielletty näytöksen aikana. Älylaitteiden käyttö ei ole sallittua näytöksen aikana, jotta kaikki katsojamme voisivat uppoutua häiriöittä teatterin maailmaan, sekä minimoimme mahdolliset äänentoistohäiriöt.

Näyttämöstä kuvan ottaminen on sallittua, kunhan et tee sitä näytöksen aikana. Samalla suosittelemme ottamaan kesäteatterimme Facebook-sivut seurantaan 🙂

Tuleeko väliaikatarjoilut ostaa erikseen?

Ei tarvitse. Tänä vuonna väliaikatarjoilut sisältyvät lipun hintaan. Hintaan siis sisältyy mm. kahvia ja pullaa. Voit samalla ihailla huikeaa myllyä, jossa tarjoilu järjestetään.

Myymme väliajalla edullisesti jäätelöä, makkaraa ja karkkipusseja sillan toisella puolella. Nämä myydään erikseen.

Onko teillä istuinalustoja?

Kyllä! Ne löydät heti lipunmyyntikojun vierestä.

Hyvä tietää tultaessa autolla
Millainen parkkialue teillä on?

Auton parkkeeraus onnistuu suurelle parkkialueellemme. Parkkipaikalta on noin 140m kävelymatka katsomoon. Parkkialueella on liikenteenohjaus.

Mitä kannattaa ottaa huomioon bussilla tultaessa?

Tilausbussilla tultaesssa suosittelemme tulemaan paikalle tuntia ennen näytöksen alkua. Näin bussi ei ruuhkauta koko parkkialuetta, ja alueelta löytyy varmasti sopiva paikka busille.

Hyvä tietää jatkossa Loimaalle suunnattaessa
Mitä Loimaalla on?

Toivottavasti Krekilän Myllyn Kesäteatteri jättää sinulle ja seurueellesi positiivisen kuvan Loimaasta. Tule käymään toistekin Loimaalla katsomassa, mitä kaikkea täältä löytyykään! Lue lisää Loimaan kaupungin kotisivuilla 🙂

Kysyttävää?

0442387571
info@krekila.fi

Ark. 18-20, La-Su 10-16