Meiltä ratkaisut kaikenkokoisille ryhmille!

Tarjoamme ratkaisuja niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin ryhmille. Tältä sivulta löydät vaihtoehtomme!

Ryhmäliput pienille ja keskisuurille ryhmille

Nyt kannattaa kutsua työ-, harrastus-, kulttuuri- tai vaikka kaveriporukka yhteen! Loistava valinta ryhmille, joissa kaikki ryhmän jäsenet tulevat samanaikaisesti samaan näytökseen. Ryhmälipun hinta 15 €/hlö. Alennuksen saamiseksi vaaditaan vähintään 15 hlö ryhmä.

Ryhmäliput asiakaspalvelusta

0442387571
lippuvaraukset@krekila.fi

Ennakkoliput suurille ja keskisuurille ryhmille

Muista yrityksesi työntekijöitä tai yhdistyksesi jäseniä ennakkolipuilla

Ennakkoliput sopivat yhdistyksellesi tai yrityksellesi, mikäli haluat helposti muistaa sidosryhmiäsi kesäteatterimme pääsylipulla. Voit antaa ennakkolipun valitsemillesi henkilöille paperilla tai sähköpostitse, jolloin lipun saaja voi itse valita sopivimman näytösajan. Ennakkoliput vaihdetaan käsiohjelmaan kesäteatterin portilla, jolloin vain käytetyt ennakkoliput laskutetaan. Ennakkoliput sopivat parhaiten keskisuurille ja suurille ryhmille.

 
Ota yhteys myyntitiimiin ja kysy lisää:

info@krekila.fi

Tilausnäytökset suurille ryhmille

Koko näytös vain omalle porukalle

Myymme kokonaisia näytöksiä isoille ryhmille. Tilausnäytöksiä ovat tilanneet mm. kunnat, yritykset ja yhdistykset. Tilausnäytöksissä ei ole ulkopuolisia katsojia. Ryhmän edustajana voit halutessasi pitää puheen ryhmäsi jäsenille uunituoreen äänentoistojärjestelmämme kautta. Tilaisuus on myös vaikka ja mihin – vaikka palkintojenjakoon. Vain mielikuvitus on rajana!

Näytöksessä järjestetään normaalisti tavanomainen väliaikatarjoilu ja katsojien käytössä on kioski maittavilla herkuilla höystettynä! Väliaikatarjoilussa otamme huomioon erityisruokavaliot.

Katsomon maksimikapasiteetti on noin 350 katsojaa.

Ota yhteys myyntitiimiin ja kysy lisää:

info@krekila.fi

Ryhmäalennuksen saaminen edellyttää, että ryhmähintaisia lippuja ostetaan vähintään alennukseen oikeuttava määrä (≤15). Ryhmälipun hinta on 15€/hlö, alennennuksen määrä 5€/hlö.

Ryhmäalennusta ei siis saa, jos ryhmän kokoa muutetaan myöhemmin pienemmäksi tai jos ryhmässä on henkilöitä, jotka ovat oikeutettuja johonkin muuhun alennukseen, kuten vapaalippuun.

Lisäksi alennuksen saaminen edellyttää että ryhmänvetäjä huolehtii lippujen jakamisen ryhmän jäsenille eikä delegoi sitä teatterin lippukassalle.

Säästö 5€/lippu. Jos ryhmäsi koko on esim. 15 hlö, laskettu säästö vähintään 75€.