Pidätkö teatterista?
Loistavaa!

Meiltä löytyy juuri sinulle mukava rooli – näytelmästä tai kulisseista! Teatteri on näyttelemisen lisäksi myös esimerkiksi markkinointia, liikenteenohjausta, lipunmyyntiä ja kahvituksen järjestämistä. Porukassamme saat vastuuta juuri niin paljon kuin haluat. Voit halutessasi olla mukana vaikka yhden illan kesässä tai puoli vuotta talvesta asti. Kaikki työ on tärkeää!

Tullessasi mukaan toimintaamme saat varmasti paljon uusia ystäviä. Osa on löytänyt jopa juuri sen oikean!

Kesäteatterissamme haetaan koko ajan uusia näyttelijöitä ja muita talkoolaisia. Näyttelijäksi kannattaa ilmoittautua viimeistään tammi-helmikuun aikana. Olethan heti yhteyksissä meihin, ja tule osaksi huikeaa porukkaa!

Teatteriharrastuksen voit aloittaa minkä ikäisenä vain! Joinakin vuosina näytelmissä tosin haetaan enemmän täysikäisiä harrastajia, mutta yleensä lapsia ja nuoria on ollut mukana.

Vuonna 2019 nuoret osallistujat kirjoittivat, ohjasivat ja näyttelivät itse oman näytelmän ”Puhuvan metsän salaisuus”, joka oli suunnattu lapsille.

Uusia ja vanhoja teatteriharrastajia askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä asiakaspalvelun tai kesäteatterimme puheenjohtajan puoleen. Yhteystiedot.

Meidät tavoittaa nopsaan niin sähköpostilla, puhelimitse ja Messengerissä.

Liity jäseneksi

Oletko teatterimme talkoolainen vai haluatko kannattaa toimintaamme? Jäsenenä saat etuja, kuten alennuksia pääsylippuihin ja äänioikeuden kokouksiimme. Jäsenmaksut käytetään paikalliseen teatteritoimintaamme.

Jäseneksi liittymisessä auttaa asiakaspalvelu: info@krekila.fi

Jäsenedut 2020:

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ajankohtaiset edut voi tarkastaa asiakaspalvelusta info@krekila.fi tai intrasta.