Pidätkö teatterista?
Loistavaa!

Meiltä löytyy juuri sinulle mukava rooli – näytelmästä tai kulisseista! Teatteri on näyttelemisen lisäksi myös esimerkiksi markkinointia, liikenteenohjausta, lipunmyyntiä ja kahvituksen järjestämistä. Voit halutessasi olla mukana vaikka yhden illan kesässä tai puoli vuotta talvesta asti.

Kesäteatterissamme haetaan koko ajan uusia näyttelijöitä ja muita talkoolaisia. Näyttelijäksi kannattaa ilmoittautua viimeistään tammi-helmikuun aikana, jotta ehdit mukaan roolitukseen. Facebook-sivuillamme näet ajankohtaisen tiedon. Olethan heti yhteyksissä meihin, ja tule osaksi huikeaa porukkaa!

Teatteriharrastuksen voit aloittaa minkä ikäisenä vain! Näytelmästä riippuen roolituksessa haetaan enemmän täysikäisiä harrastajia, mutta usein lapsia ja nuoria on ollut mukana edes pienemmissä rooleissa.

Vuonna 2019 nuoret osallistujat kirjoittivat, ohjasivat ja näyttelivät itse oman näytelmän ”Puhuvan metsän salaisuus”, joka oli suunnattu lapsille.

Uusia ja vanhoja teatteriharrastajia askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä asiakaspalvelun tai kesäteatterimme puheenjohtajan puoleen. Yhteystiedot.

Meidät tavoittaa nopsaan niin sähköpostilla, puhelimitse ja Messengerissä.

Liity jäseneksi

Tervetuloa liittymään Krekilän Myllyn Kesäteatteri ry.:n jäseneksi! Voit hakea jäseneksi alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen osoitteeseen info@krekila.fi. Jos jäseneksi liittyy samasta taloudesta useita jäseniä, voit kirjoittaa lisätietoihin heidän yhteystietonsa (nimi, sähköposti, osoite).

Jäsenmaksut 2021-2022:
Lapset (alle 15 vuotta): 5€
Aikuiset 10€