Valitse mieleisesi tapa kolmesta vaihtoehdosta

Krekilän Myllyn Kesäteatteri myy lippujaan kolmessa eri lipunmyyntikanavassa.
Voit valita joko teatterin portin, ennakkoon nettilippu.fi:ssä tai kivijalkamyymälässä.
Tällä sivulla on kerrottu jokaisesta vaihtoehdosta helpottaaksesi valintaasi!

Ennakkolipunmyynti
netissä

Kesäteatterimme myy lippujaan ennakkoon kotimaisessa nettilippu.fi -palvelussa. Voit ostaa liput vaikka kotisohvalta ja saat ennakko-ostajan etuna jokaisesta ostamastasi lipusta alennusta 2€!

Ostamalla liput nettilipusta varmistat pääsysi teatteriin valitsemaasi näytökseen. Palvelussa ei ole palvelumaksuja, joten maksat vain lipun hinnan!

Liput voi maksaa verkkopankissa, MobilePaylla tai Smartumeilla.

Perinteisesti
teatterin portilla

Voit ostaa liput perinteisesti saapuessasi teatteriin, jos näytöksessä on tilaa. Maksuvaihtoehtoina lipunmyynnissä on käteinen, maksukortit, MobilePay, Smartum tai Tyky.

Jos haluat varmistaa pääsysi näytökseen, voit halutessasi varata paikat asiakaspalvelustamme. Varauksesta ei aiheudu lisäkuluja.

044 238 7571

Huomaathan, että puhelinvarauksista ei saa ennakko-ostajan alennusta, sillä liput maksetaan normaalisti saapuessasi teatteriin.

Kivijalkamyymälässä

Kesäteatterimme on myynyt lippuja ennakkoon kivijalkamyymälässä. Myymälä ilmoitetaan myöhemmin ja lähempänä lipunmyynnin alkamista.

Nyt myös lahjakortit!
Osta lahjakortti helposti netistä
Lahjakortit »

Usein kysyttyä lipunmyynnistä

Liput toimitetaan maksun suorittamisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja ilmestyy laitteesi näytölle. Jos loit käyttäjätunnuksen Nettilippu.fi -palvelussa, saat liput myös kirjautumalla sisään verkkopalveluun. 

Jos lippuja ei löytynyt, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen näytöstä lippujen palauttamiseksi. Lippuja ei voida palauttaa teknisistä syistä kesäteatterin portilla. Verkkopankin kuitti ei valitettavasti korvaa lippua.

Liput jotka maksetaan ennen kesäteatteriin saapumista ovat alennettuja (eli Nettilippu.fi:n ja kivijalkamyymälän liput). Vaikka paikka on varattuna kesäteatterimme katsomossa, maksu suoritetaan vasta saapuessasi teatteriin. Kannattaakin siis testata kätevää kotimaista Nettilippu.fi -palvelua😊!

Kyllä! Ryhmän edellytyksistä ja muista vaatimuksista on kerrottu lisää täällä.

Jotta verkkokauppa voi ottaa vastaan maksuja asiakkailta, tarvitaan ”maksunvälttäjä”. Nettilippu.fi -palvelussa Checkout Finland Oy välittää maksun turvallisesti kesäteatterillemme😉.

Checkout Finland Oy on kotimainen maksunvälitykseen erikoistunut yritys, joka kuuluu OP-ryhmään.