Ennakkolipunmyynti

Kesäteatterimme ennakkoliput myy Lippu.fi -palvelu. Voit ostaa liput:

 

Jos haluat ostaa liput myyntipisteestä, kesäteatterista lähimmät myyntipisteet löytyvät Loimaan Prisman infopisteestä ja R-Kioskeista. Löydä lähin myyntipisteesi tästä.

Muista ottaa pääsylippu mukaan teatteriin!

Jos tarvitset apua Lippu.fi -sivuston käyttämisessä, Lippu.fi:n asiakaspalvelu auttaa. Palvelun puhelinnumero on 0600 900 900. Katso puhelun hintatiedot sivun alaosasta. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen info@krekila.fi.

Huomaathan, että kesäteatterimme puhelinnumerosta emme pysty avustamaan Lippu.fi:n käytössä.

Lippujen ostaminen hoituu myös soittamalla Lippu.fi:n puhelinpalveluun. Palvelun puhelinnumero on 0600 900 900. Katso puhelun hintatiedot sivun alaosasta.

Puhelinpalvelussa on käytössä maksutapoina maksukortit (Visa & Mastercard), Lippu.fi lasku, MobilePay, SmartumPay, Eazybreak ja Svea erämaksu. Jos sinulla ei ole mahdollista käyttää jotain edellä mainituista maksuvaihtoehdoista, voit ostaa liput ennakkoon Lippu.fi:n myyntipisteestä. Kesäteatterista lähimmät myyntipisteet löytyvät mm. Loimaan Prisman infopisteestä ja R-Kioskeista.

Liput ovat tulostettavissa Lippu.fi -verkkokaupassa. Sinun tulee kirjautua sisään omilla tunnuksillasi Lippu.fi -verkkokauppaan ja asiakastililtäsi löydät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Voit tulostaa sen paperille.

Jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää PDF-lippua myös mobiililippuna, kun lipun viivakoodi voidaan lukea puhelimen näytöltä. Varmistathan ennen saapumistasi teatteriin, että saat lipun näkyville.

Mikäli tämä ohje ei auttanut, voit soittaa Lippu.fi -palveluun numeroon 0600 900 900. He auttavat, mikäli tarvitset apua verkkokaupan käyttämiseen. Katso puhelun hintatiedot sivun alaosasta.

Ostaessasi liput ennakkoon Lippu.fi:n myyntikanavista, lisätään tilaukseen palvelumaksu (alk. 1 €/tilaus). Palvelumaksun hinta riippuu, ostatko lipun verkkokaupasta, puhelinpalvelusta vai myyntipisteestä.

Katso ajankohtaiset palvelumaksut täältä.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Lippu.fi:n verkkokauppaa, Lippu.fi:n 0600 900 900 -myyntinumeroa tai myyntipisteitä, olethan yhteyksissä kesäteatteriimme p. 044 238 7571 tai sähköpostilla lippuvaraukset@krekila.fi varataksesi liput.

Kesäteatterin puhelinvarausten aukioloajat: MA-PE 8.00-18.00, SU 8.00-15.00. Puhelin suljettu tunnin ennen näytöksen alkua. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön tekstiviestitse.

Lipunmyynti portilla

Mikäli lippuja on jäljellä, myymme lippuja ennakkolipunmyynnin lisäksi myös teatterin portilla.

Maksuvaihtoehdot:

  • Käteinen
  • Maksukortit
  • Smartum
  • Tyky
  • MobilePay
Lippuvaraukset 

Halutessasi voit varata paikat katsomosta, jotta varmistat pääsysi haluamaasi näytökseen. Mikäli et voi tai halua käyttää Lippu.fi:n ennakkolipunmyyntiä, voit varata liput soittamalla kesäteatteriimme p. 044 238 7571 tai sähköpostitse lippuvaraukset@krekila.fi. 

Kesäteatterin puhelinvarauksien aukioloajat: MA-PE 8.00-18.00, SU 8.00-15.00. 
Puhelin suljettu tunnin ennen näytöksen alkua. 

Muina aikoina voit jättää soittopyynnön tekstiviestitse. 

Lippu.fi:n myyntipisteissä (kuten Loimaan Prisman infossa) vastaanotetaan Smartumin ja Tykyn lisäksi: Virikeseteli, Ticket Duo, Ticket Mind & Body, ePassi, Eazybreak. Myyntipisteittäin voi vaihdella, mitä kaikkia maksutapoja myyntipiste ottaa vastaan. Lisäksi Lippu.fi:n myyntipuhelin 0600 900 900* ottaa vastaan joitakin sähköisiä arvoseteleitä.

Katso Lippu.fi:n maksutavat eri myyntikavavissa tästä »

Katso Lippu.fi:n maksutavat eri myyntipisteissä tästä »

Tällä hetkellä emme portilla hyväksy muita kuin vain Smartum ja Tyky -arvoseteleitä (myös sähköiset). Pyrimme kasvattamaan eri maksutapojen määrää lipunmyynnissämme.

*Lippu.fi:n myyntipuhelin: puhelun hinta 2 €/ alk. min + mpm/pvm. Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti. Kesäteatterin omasta varauspuhelimesta peritään normaali puhelinmaksu.