Ilahduta lähimmästäsi
teatterimme lahjakortilla!

Kesäteatterin omat lahjakortit

Voit nyt ostaa lahjakortin kesäteatteriimme! Myymme lahjakortteja kesäteatterin portilla ennen näytöksiä ja kioskin yhteydessä.

Mahdollisesti kortille jäävä osuus voidaan käyttää muihin oheistuotteisiin, kuten jäätelöön tai makkaraan. Lahjakortin saldoa ei ole siis pakko käyttää kerralla!

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Käy maksuvälineenä teatterin portilla tai kioskitarjontaan. Voidaan käyttää osissa. Käy vain teatterin portilla.

Lippu.fi-lahjakortit

Voit käyttää Lippu.fi:n lahjakortin kesäteatterimme näytöksiin. 

Muistathan, että Lippu.fi-lahjakortin voit käyttää vain ennakkoon ostamalla Lippu.fi-palvelun myyntikanavissa (esim. nettikaupassa, myyntipisteissä tai puhelinpalvelussa). Järjestämme portilla lipunmyynnin itse, jonka vuoksi Lippu.fi-lahjakortit eivät käy maksuvälineenä portilla.

Myimme lahjakortteja netissä Nettilipun kautta vuosina 2020-2021. Nykyisin lahjakortteja voi ostaa vain teatterilta.

NETTILIPUSTA HANKITUT LAHJAKORTIT: Tulostaminen
Lahjakortin ostamisen jälkeen saat omaan sähköpostiisi
 linkin, josta pääset tarkastelemaan lahjakorttia. 

Sivun alalaidassa on keltainen Tulosta -painike, josta lahjakortin saa tulostettua. Tämän jälkeen voit sujauttaa sen esimerkiksi kirjekuoreen annettavaksi lahjan saajalle!

Voit myös lähettää lahjakortin saajalle sähköisesti painamalla sinistä Jaa -painiketta esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestinä.