Ilahduta lähimmästäsi
teatterimme lahjakortilla!

Voit nyt ostaa lahjakortin kesäteatteriimme! Lahjakortin voit ostaa vaikka kotisohvalta nettilippu.fi-palvelusta tai kesäteatterissa paikan päällä.

Voit ostaa kesäteatterissa paikan päällä haluamasi arvoisen lahjakortin. Nettilipussa voit ostaa 10€, 20€ tai 30€ arvoisen lahjakortin.

Mahdollisesti kortille jäävä osuus voidaan käyttää muihin oheistuotteisiin, kuten jäätelöön tai makkaraan. Lahjakortin saldoa ei ole siis pakko käyttää kerralla!

Voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Käy maksuvälineenä teatterin portilla pääsylippuihin tai kioskitarjontaan. Voidaan käyttää osissa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Jos ostat lahjakortin Nettilippu.fi -sivustolta, sovelletaan heidän sopimusehtoja esim. palautuskäytänteistä.

Lahjakortin ostamisen jälkeen saat omaan sähköpostiisi linkin, josta pääset tarkastelemaan lahjakorttia. 

Sivun alalaidassa on keltainen Tulosta -painike, josta lahjakortin saa tulostettua. Tämän jälkeen voit sujauttaa sen esimerkiksi kirjekuoreen annettavaksi lahjan saajalle!

Voit myös lähettää lahjakortin saajalle sähköisesti painamalla sinistä Jaa -painiketta esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestinä.