Kirjoituskilpailun on saatu päätökseen -
kilpailun voittaja on:

Kurpitsa

käsikirjoittajalta Marita Kärkkäinen

Krekilän Myllyn Kesäteatteri täyttää vuonna 2021 jo 40 vuotta! Halusimme juhlistaa sitä kirjoituskilpailulla, jonka voittaja sai oman käsikirjoituksensa kesäteatterin ohjelmistoon kesälle 2021!

Käsikirjoituskilpailun osallituminen päättyi 31. elokuuta 2020. Tähän mennessä upeita käsikirjoituksia meille lähetettiin huikeat 52 kappaletta. Käsikirjoituksia lähetettiin ympäri Suomea Helsingistä aina Ouluun asti.

Kurpitsa on hauska tilannekomedia

Kurpitsan tapahtumat sijoittuu tutunomaisesti maalaiskylään, johon ulkopuoliset tulee sekoittamaan kylän harmoniaa ja yhtenäisesti sovittua puhumattomuutta.

Näin raati kommentoi voittajakäsikirjoitusta

”Kyseessä on koko perheen näytelmä, joka ei ole ennalta arvattava. Se soveltuu Krekilään niin paikan kuin miljöön puolesta”

Näytelmä on nokkela ja vauhdikas. Siinä on kielellisesti sujuvaa dialogia, soljuvaa ja eteenpäin menevää tekstiä ilman kiroilua ja navanalushuumoria, eikä teksti ole myöskään ilkeää tai loukkaavaa.”

”Näytelmä on hauska tilannekomedia, nykyaikaan sijoittuva väärinkäsitysfarssi, jota katsoessa jokainen voi nauraa itselleen”.

Kilpailun voittaja sai
Raati

Näytelmän lipunmyynti alkaa joulukuussa 2020