Tervetuloa kesäteatteriin!

Jotta käyntisi kesäteatterissa olisi mahdollisimman onnistunut, kannattaa selata tämä sivu läpi ennen saapumistasi.

Osta liput ennakkoon tai vasta saapuessasi teatteriin

Myymmme pääsylippuja ennakkoon osoitteessa Lippu.fi ja kesäteatterin portilla tunnin ajan ennen näytöstä. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, sillä näin varmistat pääsysi haluamaasi näytökseen. Lippuja myydään portilla niin kauan kun lippuja riittää.

Voit ostaa lisäksi kahvilipun, joka sisältää maittavan tarjoilun idyllisessä myllyrakennuksessa. Kahvilipun hinta on 5 euroa.

Saapuminen kesäteatteriin

Kesäteatteri sijaitsee Loimaan Niinijoella Krekilän kylässä. Lähellä teatteria on tienvarsiopasteita.

Käyntiosoite:
Niinijoentie 316
32410 Niinijoki

Teatterilla on ilmainen parkkialue. Parkkialue on tilava, mutta tilauslinja-autolla tultaessa suosittelemme varaamaan aikaa reilusti.

Näillä ilmaisilla reittiopastimilla pääset perille kesäteatteriin. Osoite on syötetty valmiiksi, kunhan vain painat linkkiä😊.

Kesäteatteri sijaitsee mutkittelevan yhdystie 2102 varrella. 9-tietä ajettaessa pääset teatterille kääntymällä Niinijoen suuntaan.

Voit tutustua teatterin tienpäähän alla olevasta Google Street View-kuvasta.

Tästä käännytään kesäteatterin parkkialueelle

Loimaan keskusta – 12 km
Helsinki – 167 km
Pori – 112 km
Tampere – 110 km
Turku – 58 km

Hyödyllistä tietoa kesäteatterissa

Näytelmän tiedot ja kesto

Näytelmät usein kestävät noin 2 tuntia sisältäen väliajan (20 min). . Katso lisää tietoja näytelmän omalta sivulta tästä tietojen varmistuttua.

Näytelmän taltiointi ja älylaitteet

Ethän lähtökohtaisesti taltioi näytelmää tekijänoikeudellisista syistä. Ennen näytelmän alkamista kerrotaan, onko näytöksen taltiointi luvallista. Toivomme, että suljet puhelimesi tai asetat sen lentotilaan ennen näytöksen alkamista.

Meidät löytää Facebookista ja Instagramista tunnuksella @krekilanmyllynkesateatteri.

Liikuntaesteiset ja avustajat

Katsomo- ja parkkipaikat liikuntaesteisille
Katsomossa on varattu erikseen paikat katsomon etuosassa liikuntaesteisille asiakkaillemme. Katsomon vierestä löytyy ns. stoppiramppeja mäkikatsomoon. Voimme halutessanne varata stoppirampin vierestä paikat mukana tuleville katsojille. Olethan yhteydessä osoitteeseen lippuvaraukset@krekila.fi.

Teatterin alue on pääosin sorakenttää, kalliota ja puuta. Parkkialue on usein tilava, mutta ruuhkaisina näytöksinä voi olla ahdas. Katsomoon tulee kulkea loivan mäen kautta noin 140 m. Lipunmyyntitiskien jälkeen on henkilökunnan parkkialue. Tarvittaessa voit kysyä liikenteenohjaajalta paikkaa henkilökunnan parkkialueelta saapuessasi teatteriin.

Henkilökohtaiset avustajat
Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan (tai esimerkiksi vapaalipun omaavan) asiakkaan avustaja saa maksuttoman pääsylipun teatteriin. Selkeyden vuoksi vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa esimerkiksi EU:n Vammaiskortilla tai muulla selvityksellä. Teatteri myöntää henkilökohtaiselle avustajalle maksuttoman pääsylipun tarvittaessa myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella. 

Huomaathan, että pääsääntöisesti avustajan ilmaiseen pääsylippuun on oikeutettu vain yksi avustaja saapuessaan yhtäaikaisesti avustettavan kanssa.

Näytöksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen sattuessa (kuten näyttelijän sairastuessa) näytöksen peruuntuminen on mahdollista. Lähtökohtaisesti asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta vaihtaa liput toiseen näytökseen. Jos lippu on ostettu Lippu.fi-myyntikanavien kautta, toimitaan palautuksissa palveluehtojen mukaisesti.

Ryhmäliput korvataan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta. Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.