Syyskokous valitsi uuden hallituksen – Puheenjohtajaksi Ari Vikström

Krekilän Myllyn Kesäteatteri ry.:n sääntömääräinen syyskokous on valinnut uuden hallituksen. Marjaleena Mäkelän tilalle uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ari Vikström. Puheenjohtajavaaleja ei toimitettu, sillä Vikströmillä ei ollut vastaehdokkaita.

Hallituksen jäseniksi valittiin Irma Hokka, Heikki Eskola, Kerkko Vihava, Jukka Sillsten, Kari Honkaniemi sekä Sirpa Tuomonen. Varajäseniksi valittiin Juho Kaunisto ja Johan Vikström.

Kokouksessa hyväksyttiin kokouskutsun mukaisesti sääntömuutosehdotus, jossa hallituksen toimikauteen tuli muutoksia. Ehdokkaita hallituksen jäseniksi sekä varajäseniksi asetettiin valittava määrä eikä vaaleja toimitettu.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Sampsa Heinonen ja varatoiminnantarkastajaksi Teppo Heikkilä. Loput toimihenkilöt valitaan myöhemmin.